Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  iliotropio.gr   

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικτυακό τόπο και να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα iliotropio.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα το περιεχόμενο, τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε τους όρους κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσετε το δικτυακό αυτό χώρο.

Εισαγωγή
Το ηλεκτρονικό κατάστημα iliotropio.gr  έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» – Α.Φ.Μ.:998631353 ,
e-mail :info@iliotropio.gr

1.  Πληροφορίες προϊόντων
Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για τo iliotropio.gr.  Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το iliotropio  απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.
Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις(6,0%)(13%) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελία ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Το iliotropio.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του iliotropio.gr του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

2. Παραλαβή  -  Επιστροφή  Προϊόντων
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, στο δελτίο παράδοσης και υπό μορφή χειρόγραφων παρατηρήσεων μετά υπογραφής, οποιαδήποτε ανωμαλία.  Οφείλετε επίσης να ενημερώσετε το iliotropio.gr μέσω fax  ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (info@iliotropio.gr) για αυτές τις παρατηρήσεις το αργότερο πέντε εργάσιμες ημέρες μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει τo iliotropio.gr από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.
Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία, τα αξεσουάρ, και τις οδηγίες χρήσης τους. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

3. Τρόποι Πληρωμής
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα του iliotropio.gr με τους εξής τρόπους:

• Με χρέωση της πιστωτικής, της χρεωστικής ή της προπληρωμένης κάρτας σας. Οι κάρτες οι οποίες γίνονται δεκτές είναι οι Visa, κ Visa Electron . Η απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας επιτυγχάνεται με τη χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας συναλλαγών SSL το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σύστημά μας και κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της κάρτας σας.
• Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρίας μας. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iliotropio.gr για να σας ενημερώσουμε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω Fax στο 210 5720405 μέσω email στο  info@iliotropio.gr  το καταθετήριο της Τράπεζας.
• Με αντικαταβολή  σε εταιρία  ταχυμεταφορών.   Υπάρχει έξτρα χρέωση πέρα από το κόστος της μεταφοράς.
• Με πληρωμή μέσω PayPal.  Όταν πληρώνετε με το PayPal, απλώς δίνετε τη διεύθυνση e-mail  που συνδέεται με το λογαριασμό σας στο PayPal.  

4. Προσωπικά δεδομένα

Ως επισκέπτης του iliotropio.gr μπορείτε να περιηγείστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.  Χρειαζόμαστε μόνο τα τυπικά στοιχεία σας ώστε να προχωρήσουμε σε αποστολή των προϊόντων.
Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του, μόνο εφόσον έχετε δώσει τη ρητή άδεια σας.
Η εταιρεία iliotropio.gr κάνει χρήση των προσωπικών στοιχείων των εγγεγραμμένων χρηστών ή /και πελατών του e-shop της για τους παρακάτω λόγους:  παράδοση προϊόντων στον χώρο που θα επιλέξετε, έκδοση σχετικών παραστατικών πωλήσεων, ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα αφού εσείς το ζητήσετε κατά την διάρκεια εγγραφής σας.

Η iliotropio.gr σε καμία περίπτωση δεν διακινεί, δεν πουλάει, δεν ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.